Snackbar Waarderpolder

Koffiehuis de Nijverheid is de gezelligste snackbar in de Waarderpolder. Het van origine oude houten koffiehuisje is in de loop der jaren uitgegroeid tot een ware lunchroom met een uitgebreid menu aan vers belegde broodjes, verse Vlaamse frites en diverse snacks. Door de centrale ligging in het industrieterrein is de Nijverheid, de ideale snackbar in de Waarderpolder.

Snacks Waarderpolder

Bij ’de snackbar van de Waarderpolder’ kun je terecht voor diverse snacks, verse Vlaamse frites en lunches. Deze zijn vooraf online, per mail of telefonisch te bestellen, zodat je niet hoeft te wachten op uw bestelling. U kunt uw snacks bestellen via het bestelformulier op de site of door deze door te bellen of te mailen. U kunt aangeven hoelaat u de bestelling komt ophalen en kunt deze afhalen bij de snackbar in de Waarderpolder. Bij grote bestellingen is in overleg tevens bezorging binnen de Waarderpolder mogelijk.

De snackbar van de Nijverheid heeft een groot assortiment snacks, waaronder diverse soorten kroketten, frikandellen etc. Tevens zijn er diverse formaten patat te bestellen en heeft u de keuze uit diverse sauzen.

Verse Vlaamse frites
1/2 worst
Bal gehakt
Kroket
Kalfkroket
Frikandel
Frikandel grof
Bamihap
Nasischijf
Kipkorn
Kipkorn pinda
Shoarmarol
Mexicano
Berehap
Loempia
Picanto